Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 449g172kcal4.5g31g0.9g11.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.4g
Piparjuuriraaste Felix7.5g21kcal0.3g1.1g1.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Oliiviöljy 40g358kcal0g0g40.4g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi449g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 23g62kcal0.4g0.7g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g1497kcal20g108g104.6g33.6g
Valittu annoskoko1314g748kcal10g54g52.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna657g374kcal5g27g26.2g8.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284