Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa561g561kcal61.7g16.8g28g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml56g12kcal4.5g0g0.2g0.1g
Välipalakeksi, digestive 303g1295kcal19.6g178.8g55.3g10.1g
Maitorahka, milbona (500g)51g34kcal6.2g2g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo51g358kcal0.2g0.1g40.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g34g97kcal0.4g18.8g0g13.5g
Hermesetas-jauhe6.7g20kcal0.1g3.8g0g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g5505kcal247.4g453.2g298.8g52.8g
Valittu annoskoko1314g2753kcal123.7g226.6g149.4g26.4g
Annoskoko puolitettuna657g1376kcal61.9g113.3g74.7g13.2g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500