Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g540kcal18.9g5.9g48.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3272kcal159g100g248.6g45.8g
Valittu annoskoko1314g1636kcal79.5g50g124.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna657g818kcal39.8g25g62.2g11.5g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070