PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 745g284kcal2g52.5g0.7g25.6g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.7g1.8g5.1g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g79g427kcal0.3g0.4g47.4g0g
Maito, Kevyt51g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3842kcal85g522.2g139.6g61.4g
Valittu annoskoko1314g1921kcal42.5g261.1g69.8g30.7g
Annoskoko puolitettuna657g961kcal21.3g130.6g34.9g15.4g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219