Possupihvit uunissa

Laita pihvit kasvisten päälle uunivuokaan.

Sekoita kastikkeen aineet ja mausta vielä oman maun mukaan suolalla ja pippureilla.

Voitele pihvit kastikkeella.

Käännä ne, kun ovat ruskistuneet ja voitele uudelleen.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofileepihvi, naturel, HK1168g1565kcal257g0g70.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g404kcal0g0g44.9g0g
Sinappi, mieto, meira 125g45g75kcal1.8g9.9g3.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Vaalea siirappi,700g11g36kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g4246kcal518.6g53.4g236.2g0g
Valittu annoskoko1314g2123kcal259.3g26.7g118.1g0g
Annoskoko puolitettuna657g1062kcal129.7g13.4g59.1g0g
Arvot/100g100g162kcal19.7g2g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313306