Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali413g87kcal5g14g0.8g8.7g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.4g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g394g1064kcal67g0g86.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3644kcal183.2g46.2g300g20.2g
Valittu annoskoko1314g1822kcal91.6g23.1g150g10.1g
Annoskoko puolitettuna657g911kcal45.8g11.6g75g5.1g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459