Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 500g139kcal5.9g20.3g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g1085kcal96.4g56g47g25.4g
Valittu annoskoko1315g543kcal48.2g28g23.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna658g271kcal24.1g14g11.8g6.4g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648