Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Naudan Sisäpaisti624g687kcal137.4g0.6g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen56g23kcal1.1g5.1g0g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6.2g20kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g500g180kcal9g32g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g2144kcal299.4g99.6g67.4g8g
Valittu annoskoko1315g1072kcal149.7g49.8g33.7g4g
Annoskoko puolitettuna658g536kcal74.9g24.9g16.9g2g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729