Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 250g281kcal52.8g0g7.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 350g148kcal34.3g1.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g1194kcal187.4g63.8g19.4g22g
Valittu annoskoko1315g597kcal93.7g31.9g9.7g11g
Annoskoko puolitettuna658g299kcal46.9g16g4.9g5.5g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361