Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra700g560kcal119g7g7g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Voi, 1 tl, 5 g79g575kcal0.8g0.8g63g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g298g1012kcal5.9g8.9g104.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g4422kcal257.6g56.4g349.2g8.2g
Valittu annoskoko1316g2211kcal128.8g28.2g174.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna658g1106kcal64.4g14.1g87.3g2.1g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573