Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä782g2738kcal50.9g258.2g172.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl45g59kcal5.9g0.2g3.9g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g34g193kcal0.7g22.4g11.4g0.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 313g134kcal10.6g15g3.1g0g
Sokeri 39g159kcal0g39.1g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)102g193kcal0.4g46.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g6953kcal137g763.4g381g0.6g
Valittu annoskoko1316g3476kcal68.5g381.7g190.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna658g1738kcal34.3g190.9g95.3g0.2g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587