Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g559g2569kcal33.5g251.3g162g5.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)335g151kcal1g35.2g0.3g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g279g475kcal20.1g44.7g23.7g2.8g
Sokeri 59g241kcal0g59.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 84g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g7110kcal130.2g781.6g389.2g16.8g
Valittu annoskoko1316g3555kcal65.1g390.8g194.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna658g1778kcal32.6g195.4g97.3g4.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509