Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 483g504kcal108.4g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )98g49kcal0.6g11.8g0.2g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 140g106kcal2.6g21.6g0.3g1.4g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 140g185kcal3.7g4.5g16.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 84g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2022kcal254.6g97g65g11.4g
Valittu annoskoko1316g1011kcal127.3g48.5g32.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna658g506kcal63.7g24.3g16.3g2.9g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341