BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g410g413kcal12.3g57.4g15g3.7g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Chili paprika punainen22g8.7kcal0.4g2g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g726kcal83.1g0g43.7g0g
Rypsiöljy 73g647kcal0g0g73.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g156g188kcal5.3g5.6g15.6g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2635g4034kcal206.4g141.8g295.4g10.8g
Valittu annoskoko1317g2017kcal103.2g70.9g147.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna659g1009kcal51.6g35.5g73.9g2.7g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537