Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 417g494kcal91.7g0g13.8g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.7g17.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g148kcal0.4g33.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2636g2124kcal191.8g93.4g105.4g3.4g
Valittu annoskoko1318g1062kcal95.9g46.7g52.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna659g531kcal48g23.4g26.4g0.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391