Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 422g102kcal7.6g9.3g1.3g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g197g55kcal1.2g11.7g0.4g4.9g
Basilika, kuivattu 1.7g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl113g192kcal20.3g1.6g11.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g987kcal59.6g47.8g56.6g30.8g
Valittu annoskoko1318g493kcal29.8g23.9g28.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna659g247kcal14.9g12g14.2g7.7g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104