Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Munakoiso 275g62kcal1.4g8.5g0.6g6.9g
Paprika, punainen208g53kcal1.9g9.6g0.8g4.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Ruispasta, Torino90g315kcal11.7g60.2g2.2g5.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen264g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g1324kcal43.4g214.2g24.4g55.2g
Valittu annoskoko1318g662kcal21.7g107.1g12.2g27.6g
Annoskoko puolitettuna659g331kcal10.9g53.6g6.1g13.8g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172210