Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore23g5.6kcal0g2g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)564g169kcal5.6g33.8g1.1g5.6g
Silakkafilee 676g972kcal108.2g0g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g2418kcal229.4g99.6g123g12g
Valittu annoskoko1319g1209kcal114.7g49.8g61.5g6g
Annoskoko puolitettuna659g605kcal57.4g24.9g30.8g3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092