Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow131g105kcal5.5g17g1.2g4.1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)73g26kcal1.7g3.4g0.4g1.9g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g204g347kcal38.8g0g20.4g0g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 262g200kcal4.9g40.6g0.5g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2639g1569kcal104.4g128g64.6g21.8g
Valittu annoskoko1320g785kcal52.2g64g32.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna660g392kcal26.1g32g16.2g5.5g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278