CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 23g75kcal2.4g13.9g0.5g2.3g
Kauralese 2.2g8.1kcal0.4g1g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Arla Apetina Feta 3%17g18kcal3g0.3g0.5g0g
Paprika vihreä 8.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Pinaatti 4.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 13g29kcal2.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g375kcal18.4g36.2g15.2g7.4g
Valittu annoskoko132g188kcal9.2g18.1g7.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna66g94kcal4.6g9.1g3.8g1.9g
Arvot/100g100g142kcal7g13.7g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327