Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g22g91kcal0g22.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.4g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g8.3g46kcal0.5g4.7g0.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.8g2.7kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g25g97kcal0.5g22.8g0.4g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 8.3g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 8.3g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g1001kcal13g138.4g39g2g
Valittu annoskoko132g501kcal6.5g69.2g19.5g1g
Annoskoko puolitettuna66g250kcal3.3g34.6g9.8g0.5g
Arvot/100g100g379kcal4.9g52.4g14.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845