Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli49g84kcal6.4g1.2g5.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g28g12kcal2.7g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.9g5kcal0.3g0g2g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g20g82kcal16.2g1.4g1.2g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.9g1kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)12g41kcal1.7g6.6g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g593kcal54.8g19.6g35.6g3g
Valittu annoskoko132g297kcal27.4g9.8g17.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g148kcal13.7g4.9g8.9g0.8g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915