Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai26g91kcal3.1g18.4g0.5g0.8g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.8kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)20g11kcal1.7g1g0g0g
Pätkis, 18g11g53kcal0.4g6.6g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2.1g0g1.7g0g
Taloussuklaa, Fazer10g51kcal0.4g5.6g3g0.5g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g977kcal17g116.4g49g4g
Valittu annoskoko132g489kcal8.5g58.2g24.5g2g
Annoskoko puolitettuna66g244kcal4.3g29.1g12.3g1g
Arvot/100g100g370kcal6.4g44.1g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319