PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss37g28kcal0.4g6.7g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g37g7.5kcal0.6g1g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)19g37kcal2.6g2.2g2.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g37g23kcal0.3g1.9g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g206kcal7.8g23.6g9.4g0.2g
Valittu annoskoko132g103kcal3.9g11.8g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna66g52kcal2g5.9g2.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9g3.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372