Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)30g43kcal8.1g0.7g0.9g0g
Atria kevyt jauheliha25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g38g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g214kcal27.6g7g7.8g1.4g
Valittu annoskoko132g107kcal13.8g3.5g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g54kcal6.9g1.8g2g0.4g
Arvot/100g100g81kcal10.4g2.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029