Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 57g43kcal1.1g8.8g0.1g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g15g29kcal2.2g0g2.2g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g184kcal8g18.2g8.4g1.4g
Valittu annoskoko132g92kcal4g9.1g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g46kcal2g4.6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770