Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g94g276kcal14g0g24.3g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g19g6.7kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g19g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g575kcal29.2g3.8g48.6g1g
Valittu annoskoko132g287kcal14.6g1.9g24.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g144kcal7.3g1g12.2g0.3g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624