Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 93g602kcal13.2g3.2g57g16.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g6.2g14kcal0.3g3.1g0g2.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g20g61kcal0g15.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g1353kcal27g43.2g114g37.6g
Valittu annoskoko132g677kcal13.5g21.6g57g18.8g
Annoskoko puolitettuna66g338kcal6.8g10.8g28.5g9.4g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195