Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi16g56kcal7.8g5.6g0.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g16g58kcal0g15.2g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl31g109kcal4.4g20g1g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl10g65kcal1.4g0.3g6.4g0g
Rusina 9g27kcal0.3g5.6g0g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl16g141kcal0g0g15.6g0g
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g936kcal28.2g97.4g46.8g5.6g
Valittu annoskoko132g468kcal14.1g48.7g23.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna66g234kcal7.1g24.4g11.7g1.4g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.8g17.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405