Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 63g205kcal5.2g40.3g1.3g4.8g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g6.1g22kcal0.8g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g453kcal12g89.2g2.8g10g
Valittu annoskoko132g227kcal6g44.6g1.4g5g
Annoskoko puolitettuna66g113kcal3g22.3g0.7g2.5g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.8g1.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425