Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 5.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa10g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Bambunverso 7.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g5.2g8.8kcal0.1g0.5g0.7g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.8g2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kookoskerma, kara10g26kcal0.5g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g123kcal7.6g4.2g7.8g1.2g
Valittu annoskoko132g61kcal3.8g2.1g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g31kcal1.9g1.1g2g0.3g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768