Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g9g14kcal2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 15g8.3kcal0.2g2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.5g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g64kcal4.8g6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko132g32kcal2.4g3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g16kcal1.2g1.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2.3g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936