VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt112g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.6g2.1kcal0g0.3g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g196kcal10g25g5.8g0.2g
Valittu annoskoko132g98kcal5g12.5g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna66g49kcal2.5g6.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302