Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 63g37kcal6.1g1.9g0.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g402kcal26.4g50.6g9.4g1g
Valittu annoskoko132g201kcal13.2g25.3g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g101kcal6.6g12.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104