Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 21g7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kurkku,tuore 100g53g5.1kcal0.3g0.7g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)56g34kcal1.9g2.5g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g98kcal4.6g8.2g4.2g0g
Valittu annoskoko132g49kcal2.3g4.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna66g25kcal1.2g2.1g1.1g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712