Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g38g210kcal2.4g21.4g1.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g47g56kcal1.5g1.7g4.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g28g10kcal0.3g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g628kcal8.8g50.8g20g2g
Valittu annoskoko132g314kcal4.4g25.4g10g1g
Annoskoko puolitettuna66g157kcal2.2g12.7g5g0.5g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418