Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 32g26kcal0.5g5.3g0g1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.7g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g21g25kcal4.4g0g0.8g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss7g3.7kcal0.4g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g131kcal11.2g15.4g1.8g3.2g
Valittu annoskoko132g65kcal5.6g7.7g0.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g33kcal2.8g3.9g0.5g0.8g
Arvot/100g100g49kcal4.2g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491