Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g108g169kcal23.5g0g7.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena3.9g15kcal0g3.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprikajauhe 1.6g5kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.9g1.8kcal0.3g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g391kcal48.4g9.8g16g1.8g
Valittu annoskoko133g196kcal24.2g4.9g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g98kcal12.1g2.5g4g0.5g
Arvot/100g100g148kcal18.2g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449