Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g36g30kcal0.4g6.6g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g21g149kcal0g0g16.6g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g17g24kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.8g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g819kcal8.8g106g36g3.2g
Valittu annoskoko132g410kcal4.4g53g18g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g205kcal2.2g26.5g9g0.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468