Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio63g41kcal6.2g2.6g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.5kcal2g0.1g0g0g
Mansikka 50g23kcal0.3g4.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g145kcal17g13.8g0.6g2g
Valittu annoskoko133g72kcal8.5g6.9g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna66g36kcal4.3g3.5g0.2g0.5g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191