Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g56kcal4.4g0.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g415kcal26.6g10.8g29.8g2g
Valittu annoskoko132g208kcal13.3g5.4g14.9g1g
Annoskoko puolitettuna66g104kcal6.7g2.7g7.5g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318