Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 59g130kcal10.3g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g17g54kcal4.2g0.3g4g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaatti 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g477kcal35.4g4.4g35.2g0.6g
Valittu annoskoko133g238kcal17.7g2.2g17.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna66g119kcal8.9g1.1g8.8g0.2g
Arvot/100g100g180kcal13.4g1.7g13.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249