Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 36g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 63g144kcal7.9g0.5g12.4g0g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g459kcal17g6g40.6g3.6g
Valittu annoskoko133g230kcal8.5g3g20.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g115kcal4.3g1.5g10.2g0.9g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.3g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996