Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g47g341kcal0.5g0.5g37.4g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g6.2g25kcal0.1g6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.5g24kcal1.7g0.8g1.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g986kcal21.8g17.4g92g3.8g
Valittu annoskoko133g493kcal10.9g8.7g46g1.9g
Annoskoko puolitettuna66g247kcal5.5g4.4g23g1g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546