Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)30g33kcal6.9g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g41g135kcal6.5g25.3g0.8g2.4g
Arkirae (Valio), annos 100g16g11kcal1.9g0.6g0.2g0g
Ketsuppi 6.2g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)19g4.9kcal0.6g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g422kcal35.6g56g5.4g5.2g
Valittu annoskoko132g211kcal17.8g28g2.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna66g106kcal8.9g14g1.4g1.3g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441