Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.8g24kcal0.8g4.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 21g28kcal0.6g0.7g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Mansikka 52g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g456kcal8.6g49g23.6g2.4g
Valittu annoskoko132g228kcal4.3g24.5g11.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g114kcal2.2g12.3g5.9g0.6g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709