Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 39g7.4kcal0g1.2g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.9g15kcal1.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g263kcal16.6g18.4g13.4g1.2g
Valittu annoskoko133g131kcal8.3g9.2g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g66kcal4.2g4.6g3.4g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.3g6.9g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978