Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g11g15kcal1.2g1.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 55g35kcal1.6g2.6g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g226kcal13.2g18.8g10.2g1g
Valittu annoskoko133g113kcal6.6g9.4g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g56kcal3.3g4.7g2.6g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5g7.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915