Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)22g18kcal4.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g41g66kcal0.7g4.9g0.1g0.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g249kcal15.2g10.4g6.6g1.6g
Valittu annoskoko133g124kcal7.6g5.2g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g62kcal3.8g2.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455