Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g14g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g127kcal4.4g25.8g0.8g1.1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Flora Vanilla 12%11g20kcal0.5g1.7g1.3g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g11g63kcal0.7g6.4g0.4g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g21g7kcal0.1g1.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g757kcal17.6g102.6g24.2g3.4g
Valittu annoskoko133g379kcal8.8g51.3g12.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna67g189kcal4.4g25.7g6.1g0.9g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868